Western Stars Acoustic After Party @Pathé Maastricht

BruceBrothers zijn door Pathé Bioscoop Maastricht gevraagd om in Acoustic line-up de film Western Stars muzikaal te omlijsten. Zowel op 17 november a.s. na de voorstelling van 17.15 uur als na de voorstelling van 19.30 uur spelen BruceBrothers een akoestische set zodat nog lekker nagenoten kan worden samen met andere Springsteen diehards.

De avondvoorstelling is inmiddels vrijwel uitverkocht. Voor de late middag voorstelling zijn nog voldoende plaatsen beschikbaar. BruceBrothers spelen nummers als Nebreska, The Ghost of Tom Joad, Eyes on the  Price, The River, Thunder Road, Spirit in the Night, Johnny 99 en ander nummers van The Boss akoestisch. Omdat wij zelf ook naar de avondvoorstelling gaan kijken duurt de eerste set een half uur. Early birds voor de avondvoorstelling kunnen dan ook alvast in de stemming komen. Na de avondvoorstelling spelen we een set van minimaal een uur.

Met ‘Western Stars’, het eerste studioalbum van Springsteen in vijf jaar, slaat de legendarische singer-songwriter een nieuwe weg in, waarbij hij echter zijn roots niet vergeet. De documentaire behandelt de thema’s liefde en verlies, eenzaamheid, familie en de onverbiddelijk voortschrijdende tijd. De film roept het beeld op van het Amerikaanse Westen -zowel het mythische Westen als de harde werkelijkheid -en vertelt met archiefbeelden, muziek en Springsteen’s persoonlijke bespiegelingen het verhaal van ‘Western Stars’.

Zoek je nog kaarten voor de late middag voorstelling klik dan hier: KLIK

See you at the Wetern Stars After Party !!!