Pinksterpop op de Kesselskade met BruceBrothers feat. HornyHorns

Op zondag 15 mei en maandag 16 mei a.s., 1ste en 2de Pinksterdag, wordt op de Kesselskade in Maastricht voor café ´t Perrepluke en café ´t Pòtterke de eerste editie van Pinksterpop gehouden. Tal van bands en solo artiesten treden die dagen op, waaronder BruceBrothers featuring HornyHorns.

 

Dit jaar wordt Pinksteren weer iets om als muziekliefhebber naar uit te kijken. Daar waar vroeger iedereen richting Geleen en later richting Landgraaf trok, is het met Pinksteren nu te doen op de Kesselskade in Maastricht.  Op de Pinkstermaandag is er een waar Tribute-festival met de Mavericks tributeband The MaverTricks, de Beatles tributeband Sgt. Pepper en de Bruce Springsteen tributeband BruceBrothers.

Het programma begint om 13 uur, BruceBrothers zijn rond 18 uur als laatste aan de beurt. Ook bij dit optreden komen de heren HornyHorns de band versterken. Nummers als Cover me en Dancing in the Dark worden door de Maastrichtse blazerssexy naar een swingniveau gebracht waarbij iedere heup stil van zelf gaat bewegen. Klik hier voor Cover me met HornyHorns


 

See you @ Pinksterpop

,

 

Poster pinksterpop