Magic Music in café ‘t Vloot

Op zaterdag 15 december aanstaande, de dag waarop Springsteen zelf voor het laatst op Braodway NY staat, staan BruceBrothers in het kader van Magic Music Maastricht in café ‘t Vloot. In deze donkere dagen voor Kerst wordt het album Darkness on the Edge of Town integraal gespeeld. 

 

Café ‘t Vloot is het café van Flying Scotsman Collin waar met grote regelmaat de meest uiteenlopende bands optreden. Gelegen in de wijk Heer is het de perfecte mix tussen een dorpskroeg en een muziekcafé. Om het veertig jarig bestaan van Darkness goed af te sluiten wordt dit album op de valreep van 2018 nog een keer volledig gespeeld.

 

Het 4de studio-album van Bruce Springsteen werd uitgebracht op 2 juni 1978. In Nederland bleef het album 21 weken lang in de album top 100 staan en haalde het de gouden status.

 

Omdat het alleen spelen van het integrale Darkness album geen recht doet aan The Boss worden tijdens deze BruceBrothers Tribute Show ook alle hits, pareltjes en some good old rock&roll gespeeld. Het kan ook zomaar gebeuren dat Santa Claus of Merry Christmas baby op het repertoire terecht komt.

 

Het optreden begint rond 21.30 uur en de laatste noot wordt pas om 1.03 uur gespeeld. Café ‘t Vloot is gelegen aan de Sint Josephstraat 52 in Maastricht (Heer).

 

See you in Down Town HIER !!!