LET THERE BE ROCK

Op 8 november 2014 geven BruceBrothers een mini concert tijdens het festival Let There Be Rock in het Maaslandcentrum in Elsloo.

 

Let There Be Rock is een festival van drie cover bands die een tribute geven aan hun eigen muziekale hero’s. BruceBrothers bijt de spits af om 21 uur met een aubade van een dik uur aan Bruce Springsteen & the E Street Band foto(1)waarna het de beurt is aan Belgium Quo Band die een live-optreden met de klassiekers van Status Quo geeft met o.a.  “Down Down”, “Roll over lay down”, “Caroline”, “Rockin’ all over the world” en “Whatever you want”.  De avond wordt afgesloten door Crazy Daisy  die met een energieke liveshow onder aanvoering van de incarnatie van ‘Bad Boy’ Bon Scott en het bluesy venijnige solowerk van een ‘Whole Lotta’ Angus het publiek terug zal brengen naar de swingende pure boogierock van de jaren zeventig toen muziek nog ging over het enige wat telt: Women & Booze.

 

 

 

De deuren van het Maaslandcentrum gaan om 20.00 uur open en de inkom is € 14.50 aan de dagkassa of € 9.50 in de voorverkoop via de website of een voorverkoopadres. Voor meer info: 046 – 437 35 75