Hemelvaart 2018: Vijverpark Tribute Festival Brunssum

Op de donderdag van Hemelvaart staan BruceBrothers rond de klok van 17.45 uur geprogrammeerd op het grootste open air tributefestival van de Benelux met maar liefst 20 tributes uit binnen- en buitenland.

 

BruceBrothers zijn die dag on the road met hun soulmates van HornyHorns, de 4 koppige blazerssectie bestaande uit Jordy trompet, Peter bariton sax, Nick trombone en Marc tenor sax.

 

 

 

Gezien het grote aantal bands is de duur van het optreden ongeveer 3 kwartier. Een ouderwetse All Hits Show met Born in the USA, Dancing In The Dark, Cover Me, Because The Night, Glory Days, The River en ….

 

…. het Vijverpark in Brunssum is uniek. De sfeer, de decoratie, de gezelligheid, het festivalgevoel en het brede muzikale aanbod. In de volksmond spreekt men van “Klein Pinkpop”. De foodtrucks zullen zorgen voor een divers aanbod aan maaltijden en snacks, er is een speciaal bierplein waar verschillende brouwerijen zich presenteren. Voor kinderen tot 12 jaar is het festival gratis toegankelijk! So kids, bring your parents.

 

Come, see, taste and enjoy !!!

 

more info and tickets: click here