Good Vibrations @ Coverland 2016

BruceBrother featuring HornyHorns speelden afgelopen Hemelvaart/Bevrijdingsdag op Coverland, het grootste cover/ en tributeband festival van Nederland. Vlak voordat Born in the USA werd ingezet vulde de Heroes tent zich met enthousiaste Achterhoekers die het `brommer kieke` even lieten voor wat het was.

 

IMG_4781 (2)

 

Coverland vindt jaarlijks plaats op de weilanden achter de DRU Cultuurfabriek in Ulft en trekt meer dan 4000 bezoekers. Vanaf het begin waren er Good Vibrations. Alle ingredienten waren daarvoor ook aanwezig. Zon, bier, BBQ en BruceBrothers. In de outro van BITUSA werd Badlands al ingezet die zonder break werd opgevolgd door The Rising. Big Man Marc Verheij nam in Ulft de saxsolo´s voor zijn rekening. De Trekkertrekkers bleven hun kelen schor schreeuwen bij Because the Night en Cover me, waarbij de HornyHorns het podium op kwamen om daar niet meer weg te gaan.

 

 

IMG_4780

 

 

Eerste rustpunt vormde een mooie uitvoering van Downbound Train gevolgd door The River. Meteen daarna swingen op Spirit in the Night waarbij Norbert van het podium sprong om tussen en met het publiek All Night/All Right te shouten. Feesten op Glory Days en door met het laatste rustpunt voor de finale, een ingetogen uitvoering van I´m on fire.

 

IMG_4795

 

Omdat het uur al bijna voorbij was werd 10th Avenue Freeze Out het voorlaatste nummer en Dancing in the Dark het laatste. Ook bij deze nummers waren de HornyHorns “zoe sjèrrep wie ‘n mèts”.

 

IMG_4800