Bruce Brothers back in business!

Na meer dan 1,5 jaar coronastilstand zijn Bruce Brothers weer back in business! Onze show van november 2020 in Forum Sittard is een jaartje opgeschoven, wat betekent dat we dit najaar alsnog in deze illustere zaal zullen optreden.

We zijn hard bezig met de voorbereidingen van wederom een programma van 3+ uur Bruce Springsteen & The E-Street Band en kunnen melden dat onze festivalbezetting van 9 muzikanten present zal zijn om deze avond tot een eerste, spetterend postcoronaoptreden in eigen regio te maken. We trekken in Forum een blik nieuwe nummers open, van vroege en veel latere Springsteenalbums, met een knipoog naar het optreden dat Bruce in 2016 op het Malieveld in Den Haag gaf. Uiteraard zullen ook de bekende pareltjes weer van de partij zijn. Kortom: een ouderwets avondje The Boss.

Klik hier voor de early bird-tickets en meer details (dit concert wordt georganiseerd i.s.m. Ap Art Events). Zaterdag 13 november is het zover: een groots optreden in een grootse én grote zaal in Sittard: Forum. Houd onze website en Facebook in de gaten!