Finale BOTT: BruceBrothers “winnen” optredens op festivals

BruceBrothers featuring HornyHorns speelden op zaterdag 16 april in de finale van The Battle Of The Tribute Bands in De DRU Cultuurfabriek in Ulft. Het optreden maakte blijkbaar indruk op de aanwezige promotors en boekers. BruceBrothers werd een optreden op het grootste cover en tribute festival  “Coverland” aangeboden. Ook werden BruceBrothers geboekt voor het festival “KoempelRock“.

 

BruceBrothers speelden o.a. Cover Me, de hit van Bruce Springsteen uit 1985 van het album Born in the USA. Klik op play om de video te starten.

 

Foto ut cover

 

Of BruceBrothers met Hemelvaart het podium beklimmen van de, met 3000 mensen gevulde, feesttent in Ulft is nog niet helemaal zeker. Alle Brothers zijn momenteel bezig om hun agenda voor die dag vrij te maken. Het optreden op KoempelRock op 27 augustus 2016 is inmiddels wel bevestigd.

 

 

De Publieksprijs ging dit keer niet naar BruceBrothers aangezien de enige meegereisde fan ook nog eens geen stemrecht had. In Ulft won After Bridge de publieksprijs en  en Alanice Morizette  de juryprijs. Voor BruceBrothers en HornyHorns voegen het optreden in Ulft, ondanks dat zij voor het half uur spelen 15 uur onderweg waren, toe aan hun lijst van Glory Days.