Darkness in Sippcity Alive

Na de complete uitvoering van Born to Run in 2015 is het dit jaar de beurt aan het legendarische album Darkness On The Edge Of Town.

 

Darkness is het 4de studio-album van Bruce Springsteen en werd uitgebracht op 2 juni 1978. In Nederland bleef het album 21 weken lang in de album top 100 staan, en haalde het gouden status. In het najaar van 2010 werd er een verzamelbox uitgebracht onder de naam The Promise: The Darkness on the Edge of Town Story. Of Bruce dit jaar zelf nog iets met dit album gaat doen is dan ook zeer de vraag.

 

 

BruceBrothers willen dit robijnen jubileum in ieder geval niet ongemerkt voorbij laten gaan. In Sippenaeken (België) staat op zaterdag 20 januari 2018 het volledige album in de juiste volgorde voor het eerst op het programma. Voor meer info over het optreden in Sippenaeken klik hier.

 

Omdat het alleen spelen van het integrale Darkness album geen recht doet aan The Boss zullen BruceBrothers na het album nog tot in de kleine uurtjes blijven doorgaan met het spelen van hits, pareltjes en some good old rock&roll.

 

See you further up the road !!!