BruceBrothers winnaar kwartfinale Clash of the Coverbands

Op vrijdag 30 januari 2015 stonden BruceBrothers in de kwartfinale van de ‘The Clash of the Cover Bands, The BENELUX Edition 2014/2015′ . Rond de klok van 1 uur werd BruceBrothers door de vakjury uitgeroepen tot winnaar.

IMG_0782 Om 22 uur  betraden Frank, Dennis, Ron, Rik, Roelf, Nick en Norbert het podium van Muziekcafé Wilhelmina in Eindhoven voor de kortste set van BruceBrothers in hun bestaan. De set mocht maar een half uurtje duren terwijl de kroegoptredens van BruceBrothers vaak langer dan 3,5 uur duren.

 

Nick had gekozen om te beginnen met Badlands dat in de fade out meteen overging in  She’s the one.  Omdat er minimaal 1 ballad gespeeld moest worden mocht The river niet ontbreken. Om geen stilte te laten vallen bij het wisselen door Ron van zijn Fender Telecaster naar de 12 snarige gitaar werd door Nick en Norbert een gedeelte van de intro van The river gespeeld zoals Bruce dit deed in 2009. Na The river was  Jungleland aan de beurt gevolgd door Born to run.

2) logo The Clash of the Cover Bands_The BENELUX Edition_10jaar

 

 

 

 

 

 

Jaarlijks melden zich ruim 1.500 bands aan voor The Clash waarvan er 300 worden uitgenodigd om deel te nemen aan de selectierondes. BruceBrothers zijn nu direct geplaats voor de regionale Halve Finales, een aanloop naar de Regionale Finales. De regionale Halve Finale met BruceBrothers wordt op vrijdag 24 april 2015 gehouden in De Effenaar gelegen aan Dommelstraat 2 in Eindhoven. Effenaar 2

 

Als er genoeg animo is om met BruceBrothers naar Eindhoven af te reizen dan laten we een bus op en neer naar De Effenaar rijden. Wil je mee, stuur dan een mailtje naar info@brucebrothers.eu . Het aanwezige publiek stemt op het eind van de regionale Halve Finale middels  een stembiljet voor de publieksprijs en elk toegangsbewijs is een stembiljet.