BRUCEBROTHERS WEDEROM IN SIPCITY

Op vrijdag 25 oktober a.s. is SIPCITY weer ALIVE. BruceBrothers treden die avond voor de tweede keer in successie op in Brasserie Tournesol in Sippenaeken (België).

 

Vrijdag 2 december 2011 heeft BruceBrothers al een keer downtown Sippenaeken onveilig gemaakt met een 3 uur en 17 minuten (exclusief pauze) durende show. De vraag is natuurlijk of dit overtroffen gaat worden. De voortekenen zijn gunstig daarvoor.  Inmiddels is er een setlist met 36 nummers samengesteld. Het aantal nummers en het feit dat er nummers als Backstreets (6.29m), Light of Day (8.14m) en Jungleland (9.4om) op de lijst staan maken dit meer dan aannemelijk.

 

Dit keer staat het optreden in het teken van de tweede reünie van de Nederlandse en Belgische Springsteen fans die tien jaar geleden naar New York vlogen om daar in het Giant Stadium het concert van Bruce Springsteen & the E Street Band mee te maken. De eerste reünie was op 25 oktober 2003, precies 10 jaar geleden.

 

Het optreden van BruceBrothers is voor iedereen toegankelijk.  Inmiddels hebben zich al een groot aantal  New York gangers ingeschreven. Als je zeker wilt zijn van een toegangskaartje, de entree bedraagt euro 5,=, dan kun je via barbeau.be reserveren. Er zijn ook speciale overnachtings- arrangementen en een diner voordat de show los gaat behoort ook tot de mogelijkheden.

 

 

Stay hard, stay hungry, stay alive ….and if you can meet us in  SIPCITY LIVE

 

Sippenaeken 2013