BRUCEBROTHERS @ VRIJTHOF MAASTRICHT

Op vrijdag 1 juni 2012 spelen BruceBrothers, voor hun doen kort, op het Vrijthof in Maastricht. Aanvang van het optreden is afhankelijk van de lengte van een theater spektakel dat aan het optreden vooraf gaat. Waarschijnlijk beginnen BruceBrothers rond 21.15 uur. Er is vergunning tot 23.00 uur.

 

Op 1 juni  a.s.  wordt het museum “Spaans Gouvernement” aan de Vrijthof officieel geopend door mr. Pieter van Vollenhoven (BruceBrothers hadden gehoopt op Maxima)  en is er aansluitend het theater spektakel “Mestreechs Zèlver” van regiseur Frans Meewis en dirigent Cees van Kooten , waaraan circa 1100 acteurs en muzikanten medoen. Aansluitend, als een soort van After Party, brengen BruceBrothers de hits van hun grote voorbeeld Bruce Springsteen ten gehore.  Meteen ook een goede gelegenheid om nog even na te genieten van het spetterende optreden van The Boss op Pinkpop.

 

BruceBrothers kijken ook uit om een aantal oude soulnummers te gaan spelen met “special guests”. De soulnummers zullen worden gezongen door hoofdrolspeler van Mestreechs Zèlver Marc van den Eertwegh en de ontwerpster van de poster  Wendy Wasbauer. BruceBrothers wordt op dat moment muzikaal op orgel versterkt door mede-organisator en Gouverneur van de Provincie Limburg Theo Bovens.

 

BruceBrothers beginnen aansluitend aan het theater spektakel dat tot ongeveer 21.15 uur zal duren. Het grote podium is vanaf het gehele Vrijthof te zien en Reflexion zal er voor zorgen dat BruceBrothers ook overal op het Vrijthof te horen zullen zijn. De catering wordt verzorgd door “Struys Thuis “van Henri Horstenbach (In den ouden Vogelstruys), een reden te meer om aanwezig te zijn. Mestreechs Zèlver zelf begint om 19.30 uur.

 

See You