BruceBrothers op moederdag bij Duckrace

Op moederdag 10 mei 2015 vindt in het stadspark in Maastricht de 2de Duckrace plaats. 

 

De Intratuin Duckrace Maastricht is een fundraisingevenement georganiseerd door Ronde Tafel 174 Maastricht. Het hoofdonderdeel is een wedstrijd tussen duizenden badeendjes over het water van de Jeker in het Stadspark Maastricht. De eendjes worden massaal te water gelaten bij het bruggetje over de Jeker bij de stadswal. De eindstreep ligt 300 meter verderop bij het Henri Hermanspark, waarbij de eendjes het gehele parcours op eigen kracht moeten afleggen. De enige ‘hulp’ die is toegestaan zijn de luide toejuichingen van de ‘adoptieouders’ en supporters aan wal.

LAURENS BOUVRIE DUCKRACE 2015-3 (10)

 

 

 

BruceBrothers zullen het podium van de Duckrace rond 17 uur beklimmen om de herten, kalkoenen en (plastic) eendjes een uur lang te entertainen.  De Duckrace en het optreden van BruceBrothers is vrij toegankelijk. Take your mum to the show !!!

 

 

Wil je kans maken op één van de vele prijzen van de Duckrace, klik dan hier voor meer info. LAURENS BOUVRIE DUCKRACE 2004-1 (23)                                                                                           (foto’s Laurence Bouvrie)