BruceBrothers op Zondag 26 juli @ Onder de Linde SITTARD

Op zondag 26 juli 2015 rond de klok van 18 uur betreden BruceBrothers het podium voor Proeflokaal Onder De Linde in Sittard. Wederom zal een complete show worden gegeven van meer dan 25 Springsteen-nummers.

 

 

Proeflokaal Onder De Linde ligt op loopafstand van het Station van Sittard aan de Stationsstraat 25.  Kroegbaas, personeel en klanten zijn al jarenlang geïnfecteerd met het Springsteen virus en in het proeflokaal schalt Bruce regelmatig door de speakers.  Het belooft dus wederom een Springsteen-Party te worden.

 

Op de voorlopige setlist staanl nummers als The Ghost of Tom Joad, The river, Jungle land en Backstreets.  Over het pleintje voor het proeflokaal zullen ook de hits van Born in the USA en de juweeltjes van Born to run worden uitgestrooid. Afhankelijk van het weer zal Who ‘ll stop de rain of Sunny day worden gespeeld. De geruchten gaan dat er voor het eerst “Spirit in the Night” gespeeld zal worden. GERUCHT INMIDDELS BEVESTIGD !!!

 

BruceBrothers hebben in Sittard een extra lokaal tintje. Naast de in Sittard woonachtige  gitarist Ron Janssen zal dit keer ook Peet Bekkers op bas mee spelen, die Roelf in verband met vakantie vervangt.

Stay hungry, stay alive… and if you can meet us in Sittard.

 

Bruce Brothers @ Arendonk (152)