BRUCEBROTHERS LIVE IN GOIRLE

Op zaterdag 23 januari 2016 treden BruceBrothers op in het theater van cultureel centrum Jan van Besouw in Goirle (Noord Brabant).

 

Foto Jan de Beschouw

 

Dit jaar wordt de 40ste verjaardag van BORN TO RUN, één van de meest geliefde Springsteen albums aller tijden, gevierd en BruceBrothers doen dit door in Goirle de eerste set volledig te wijden aan de 8 nummers van dit album, beginnend met Thunder Road en eindigend met Jungle land. Born to Run was een commercieel succes en het betekende Springsteens grote internationale doorbraak. Het bereikte plaats 3 in de Amerikaanse Billboard en er werden meer dan zes miljoen stuks verkocht. Tussen het begin- en eindnummer van de eerste set spelen BruceBrothers 1oth Avenue, freeze out, Night, Backstreets, Born to run, She’s the one en Meeting across the river.

 

Daarna komen in set 2 de overbekende hits ( als Dancing in the dark, Glory days ….), verborgen juweeltjes (als Spirit in the night, Racing in the Streets ….) en dampende rocksongs ( als The Ghost of Tom Joad en… ) voorbij.

foto BB

Op 23 januari 2016 is Springsteen zelf al aan zijn Amerikaans tour begonnen en staat hij aan de vooravond van een tweetal concerten in Madison Square Garden in New York. Heb jij geen tijd, geld of ticket hebt voor die concerten, maar wil je toch de energie, spirit en schoonheid van een Springsteen concert ervaren tijdens een langer dan 3 uur durende show,  kom dan naar Goirle.   BE THERE  TICKETS