BruceBrothers go unplugged @Sittard

BruceBrothers gaan op 14 april 2018 terug naar de oorsprong van Springsteen en BruceBrothers tijdens een akoestisch optreden in Proeflokaal ‘t Hophuys aan der Markt 15 in Sittard.


Marco Coenen, de hospes van ‘t Hophuys, wilde het 1 jarig bestaan van zijn proeflocaal vieren met zijn favoriete muziek, die van Bruce Springsteen.

 

Omdat er bij een volledige bezetting van BruceBrothers nog maar weinig plaats over zou blijven voor zijn gasten werd besloten om unplugged te gaan met Ron Jansen op gitaar, Nick Leurs op accordeon en piano en Norbert Frijns zang, gitaar en mondharmonica. Als Big Man Marc Verheij in de buurt is zal in Sittard ook af en toe een sax solo klinken.

 

BruceBrothers is ontstaan toen Bruce Springsteen in april 2005 zijn album Devils & Dust uitbracht. Ed Dirks, helaas veel te vroeg overleden, stond samen met Norbert Frijns rond het optreden van Bruce in Ahoy, Rotterdam voor het eerst in café Falstaff in Maastricht met een 30-tal akoestische nummers van The Boss. Inmiddels zijn 13 jaar verstreken en staat Bruce avond aan avond in het Walter Kerr Theatre, wederom solo en akoestisch.

 

Speciaal voor deze avond hebben BruceBrothers een paar Seeger Sessions nummers op de setlist gezet waaronder Eyes on the Price en O Mary, don’t you Weep. Natuurlijk komen ook de typisch akoestische nummers van Blood Brothers, Growin up, Johnny 99 en State Trooper tot The River, Thunder Road, Youngstown en I’m on Fire aan bod, aangevuld met speciale uitvoeringen van Dancing in the Dark, Born to Run en The Rising. And much much more.

 

BruceBrothers beginnen rond 21.30 uur en moeten vlak voor 1.00 uur stoppen.

 

See you soon in Sittard !!!