BRUCEBROTHERS @ FORUM

Op zaterdagavond 26 mei 2012 – de zaterdag van het pinksterweekend – wordt cafë Forum voor de tweede keer in haar bestaan omgetoverd tot “The Rock&Roll Hall Of Bruce”.  

 

Op 31,8 Km (ANWB routeplanner) van en 47 uur en 30 minuten voor het optreden van Bruce Springsteen & The E-Streetband op PINKPOP gaan BruceBrothers een poging wagen hun optreden van maart 2011 te overtreffen qua lengte, spirit en energie. Vorig jaar bleef de klok steken op 3 uur en 11 minuten.  Dit jaar worden een paar nieuwe nummers, waaronder “We take care of our own” van het laatste album “Wrecking Ball” gespeeld zodat het mogelijk moet zijn richting de 3 uur en 20 minuten te gaan.

 

Doordat heel Limburg en omstreken op donderdag voor het optreden in Forum (24 mei 2012 tussen 16 en 17.30 uur) door het optreden van BruceBrothers in de TVL show “Limburg Vandaag” al is opgewarmd, is de verwachting dat het bijzonder druk, warm en gezellig zal worden. Dit keer verwelkomen we een aantal Belgische Boss fans op weg naar Pinkpop, Lisanne “vaan John”  waar we  “Jungleland”  voor gaan spelen als zij hetzelfde lichtgevende bordje meeneemt als waarmee zij Bruce verleide in 2009 en ……………. Bruce himself.

 

Springsteen speelt  na Forum op de zondagavond in Keulen en de maandagavond in Landgraaf. Ideale uitvalsbasis voor deze optredens is natuurlijk een hotel in de buurt van Maastricht. Op zijn vrije Forum-zaterdag slenterent the Boss  over het OLV-plein en bereiken hem de tonen van Badlands. Tijdens 10the AV Freeze Out komt hij Forum binnen en …….. Dream Baby Dream.

Stay hungry, stay alive.. and if you can meet me saturdaynight 26/5 in Forum