BruceBrothers op 6 januari 2018 live in Deurne (NB)

2

Op de eerste zaterdag van 2018 staan BruceBrothers op het podium van het gezelligste bruine café van Deurne. Vanaf 22 uur is het BOSSTIME in café In den Sleutel aan de Stationstraat 8 in Deurne.

 

 

bruce & me

2018 wordt een geweldig Springsteen jaar. De verwachting is dat Bruce een nieuw album uitbrengt en dat hij weer gaat touren met The E Street Band. Ook BruceBrothers wacht een geweldig jaar. We beginnen met een dampend optreden in Deurne, de gelegenheid om de extra calorieën van de afgelopen feestdagen weg te dansen in the dark. Komend jaar gaan we ook Darkness on the Edge of Town, het album dat zijn 40ste verjaardag viert, eren met een show waarbij we dit album integraal spelen. In het voorjaar staan nu al een aantal optredens op festivals op het programma.
2 (1)
In Deurne wordt de energie, spirit en schoonheid van een Springsteen concert opgeroepen met rocknummers en ballads van vrijwel alle albums van Bruce. The River,hits van het album Born in the USA en juweeltjes van Born to run en Darkness on the Edge of Town. Maar ook nummers als The Rising, Spirit In The Night, The Ghost of Tom Joad en Because the Night zullen te horen zijn.

 

 

BruceBrothers treden in café bezetting op als zesmansformatie met op drums Rik, gitaar Ron, bas en vocals Roelf, toetsen en vocals Nick, sax Marc en vocals gitaar en mondharmonica Norbert. BE THERE !!!

 

See you January 6th 2018