BruceBrothers akoestische in Kaffee #10 Maastricht

BruceBrothers gaan op 5 oktober 2018 terug naar de oorsprong van Springsteen en BruceBrothers tijdens een akoestisch optreden in Kaffee #10 aan de Helmstraat 10 in Maastricht. 

 

 

Roland Laenen, de hospes van Kaffee #10, is al jarene een fervent Springsteen fan en wilde zijn favoriete muziek al jaren live in zijn café laten horen. Omdat er bij een volledige bezetting van BruceBrothers nog maar weinig plaats over zou blijven voor zijn gasten werd besloten om unplugged te gaan met Ron Jansen op gitaar, Nick Leurs op accordeon, gitaar en piano en Norbert Frijns zang, gitaar en mondharmonica. Nieuw is dat technicus Sjo een aantal nummers met cajon zal begeleiden.Als Big Man Marc Verheij in de buurt is zal in Maastrichtook af en toe een sax solo klinken.

 

 

 

BruceBrothers is ontstaan toen Bruce Springsteen in april 2005 zijn album Devils & Dust uitbracht. Ed Dirks, helaas veel te vroeg overleden, stond samen met Norbert Frijns rond het optreden van Bruce in Ahoy, Rotterdam voor het eerst in café Falstaff in Maastricht met een 30-tal akoestische nummers van The Boss. Inmiddels zijn 13 jaar verstreken en staat Bruce avond aan avond in het Walter Kerr Theatre, wederom solo en akoestisch.

 

 

Deze avond hebben BruceBrothers ook een paar Seeger Sessions nummers op de setlist gezet waaronder Eyes on the Price en Pay me my money down. Natuurlijk komen ook de typisch akoestische nummers van Blood Brothers, Johnny 99, The River, Thunder Road en I’m on Fire aan bod, aangevuld met speciale uitvoeringen van Dancing in the Dark, Born to Run en The Rising, and much much more.

 

BruceBrothers beginnen rond 21.30 uur en moeten vlak voor 1.00 uur stoppen.

See you soon in Kaffee #10 !!!