BruceBrothers across the border

BruceBrothers trekken op 20 januari 2018 de grens over naar Sippenaeken (België). Rond de klok van 10 uur wordt het podium van Brasserie Tournesol bestegen.

 

 

Het is niet de eerste keer dat het Belgische dorpje op een half uurtje rijden van Maastricht een avond lang in het teken van Bruce Springsteen & the E Streetband zal staan. BruceBrothers stonden op 2 december 2011 voor het eerst in Sippenaeken tijdens een avond met dampende rock en zinnestrelende balades.

Op 25 oktober 2013 was SIPCITY voor de tweede keer ALIVE.  Dit keer stond het optreden in het teken van de tweede reünie van de Nederlandse en Belgische Springsteen fans die tien jaar geleden naar New York vlogen om daar in het Giant Stadium het concert van Bruce Springsteen & the E Street Band mee te maken.

Na een afwezigheid van net geen 2 jaar traden BruceBrothers op zaterdag 5 september 2015 wederom op in Sippenaeken. Dit keer niet in Brasserie Tournesol maar buiten op de Place Saint-Lambert voor Auberge Le Barbeau.

 

 

 

Na 3 keer is scheepsrecht wordt zaterdag 20 januari a.s. the right to party. Op de setlist is naast de grote hits ook plaats voor de juweeltjes van ballads en de lekkere rock & roll nummers. Voor de fans van de reünie van New York: er zijn alweer 5 jaar verstreken !!! Type alvast op je TomTom in Place Saint-Lambert 13 Sippenaeken.

 

 

See you there !!!