Bruce Springsteen 70th Birthday Party @d’n Hiemel Maastricht

Op zondagmiddag 22 september a.s. vieren BruceBrothers niet alleen dat The Boss de dag erna 70 jaar jong wordt, maar ook dat BruceBrothers als band 10 jaar bestaan. Tijdens deze middag zullen Marvin, Jos van Ziesjoem en Erwin een nummer met de band meezingen en uiteraard zijn de HornyHorns ook van de partij.

Bij goed weer staan het podium, de catering en de biertap buiten voor d’n Hiemel in de schaduw van de Pater Vinktoren. Als het weer dit niet toelaat zal het muziekfeest binnen in dn Hiemel doorgaan. Aanvang is om 14 uur en de entree is gratis.

Op de avond voor het eerste optreden van Springsteen tijdens PinkPop in 2009 traden BruceBrothers voor het eerst als band op. Twee weken later werd het podium van de bekende Utrechtse kroeg Stairway to Heaven beklommen. Nu, 10 jaar later, zijn BruceBrothers en Springsteen more alive than ever. Bruce heeft net zijn solo-album Western Stars uitgebracht en aangekondigd om komend jaar weer te gaan toeren samen met de E-Street-Band en BruceBrothers hebben na de lancering van de videoclip van 10th Avenue Freeze Out dit nummer en Born to Run uitgebracht op Spotify. Het 10-jarig bestaan kunnen wij niet zonder feest voorbij laten gaan en welke gelegenheid is daar beter voor dan de zeventigste verjaardag van The Boss zelf ?

Het idee voor het vieren van de verjaardag is afkomstig van Marvin Rosier die niet alleen dialectzanger is maar ook nog een grote Springsteenfan. Tijdens het jubileumoptreden met BruceBrothers zal hij dan ook zijn favoriete Springsteen nummer live zingen. Omdat Jos van Herpen tijdens de Cörverspleinfeesten en Erwin tijdens het Parcours al een keer met de band op het podium stonden, mogen zij natuurlijk ook niet ontbreken. Op dit moment is de organisatie nog bezig met nog een special guest.

See you at dn Hiemel