BORN TO RUN complete @FORUM MAASTRICHT

Op 6 november aanstaande vieren BruceBrothers in café Forum de 40ste verjaardag van BORN TO RUN, een van de meest geliefde Springsteen albums aller tijden.

 

Tussen de minimaal 25 Springsteen nummers (we want more ???) zullen BruceBrothers de 8 songs van Born To Run live en in de juiste volgorde spelen. Thunder Road wordt voor het eerst gespeeld net als Night. Ook Meeting Across The River betreft een première voor welke gelegenheid Guy van der Heijden gevraagd is om de trompetpartij voor zijn rekening te nemen. 10the Avenue, Backstreets, She’s The One en Jungleland stonden al regelmatig op de setlist van BruceBrothers.

 

IMG_3260 (2)

 

Uiteraard staan er naast de BTR nummers ook tal van andere nummers op de setlist. Zo zal op het einde van het optreden in het teken staan van de vele hits van Bruce waaronder Dancing in the Dark, Born in the USA, I’m on fire en Glory days en zal in het begin warm worden gespeeld met de bandversie van The Gohst of Tom Joad, Badlands en Darkness on the Edge of Town. Racing in the Streets zal 1 van de nummers zijn die weer terug zal zijn van weggeweest hetgeen misschien ook geldt voor ………..  BE THERE !!!!