5 september a.s. BRUCEBROTHERS live @Place Saint-Lambert SIPPENAEKEN (B)

Na een afwezigheid van net geen 2 jaar treden BruceBrothers op zaterdag 5 september a.s.  wederom op in Sippenaeken. Dit keer niet in Brasserie Tournesol maar buiten op de Place Saint-Lambert voor Auberge Le Barbeau. Het optreden van BruceBrothers begint rond 20.30 uur maar op het plein voor de Auberge is het al vanaf 15.30 uur feest.

 

 

Patron Ivo van zowel de Auberge als de Brasserie viert die dag dat hij zijn culinaire kunsten en gastvrijheid al 20 jaar op die plek etaleert. Om half vier begint het programma met de plaatselijke harmonie gevolgd door een duo met gitaar en trekzak. Het ons welbekende Slack Tide zal met hun steaming blues rock zorgen voor de perfecte warming up naar de Spirit in the Night.

_MG_3835

BruceBrothers zullen ook deze avond trachten om de lange afwezigheid van The Boss – het aanmoedigen van zijn dochter tijdens het Horse Festival Valkenswaard daargelaten – te verzachten door met een show van meer dan 25 Springsteennummers de energie, spirit en schoonheid van een Springsteen concert op te roepen. De geruchten gaan dat in Sippenaeken voor het eerst de bandversie van Thunder Road zal worden gespeeld. Daarmee komt het aantal Born to Run nummers op 6 (Thunder Road – 10th AV – Backstreets – Born to Run – She’s the One – Jungle Land)  en missen we alleen nog Night en Meeting Across the River.

 

 

We hope to see you all there !!!

Well if you can’t make it
Stay hard, stay hungry, stay alive
If you can
And meet me in a dream of this hard land