40 years of The River | Tour 2020/2021

In oktober 2020 is het exact 40 jaar geleden dat Springsteens The River de wereld veroverde, een no. 1 dubbel-LP gevuld met het zo gevarieerde repertoire dat we van The Boss kennen. Na onze eerdere 40 years of Born to Run (2015) en 40 years of Darkness (2018) gaan Bruce Brothers in het najaar touren met een show waarin de 20 nummers van The River centraal staan.

We werken hard aan de voorbereidingen van wederom een programma van 3+ uur Bruce Springsteen & The E-Street Band en zijn er trots op te kunnen melden dat onze festivalbezetting van 9 muzikanten (in ieder geval) tijdens onze The River-tour nog zal worden aangevuld met een organist die samen met onze duizendpoot Nick een Springsteenwaardig toetsenduo zal vormen. Dit alles om de ware ziel van dit bijzondere album te raken. Toch deinzen we er niet voor terug om ook de typische live-elementen van een optreden van The Boss in onze show te verwerken.

Houd website en Facebook in de gaten! Zaterdag 14 november is het zover: een groots optreden in een grootse én grote zaal in Sittard: Forum. Klik hier voor tickets en meer details.