2/6/1978 – 2/6/2018: Darkness On The Edge Of Town @ café FORUM Maastricht

 

Na de complete uitvoering van Born to Run in 2015 gaan BruceBrothers op 2 juni a.s., exact 40 jaar na de release van Darkness On The Edge Of Town, dit legendarische album opnemen in hun tribute show aan The Boss.

 

Het 4de studio-album van Bruce Springsteen werd uitgebracht op 2 juni 1978. In Nederland bleef het album 21 weken lang in de album top 100 staan. In het najaar van 2010 werd er een verzamelbox uitgebracht onder de naam The Promise: The Darkness on the Edge of Town Story.

 

 

BruceBrothers willen dit robijnen jubileum van het Darkness album uiteraard niet ongemerkt voorbij laten gaan en willen dit jaar, zeker op de 40ste verjaardag zelf, het volledige album in de juiste volgorde ten gehore brengen.

 

Omdat het alleen spelen van het complete Darkness album geen recht doet aan The Boss worden ook alle hits, pareltjes en some good old rock&roll gespeeld.

 

De Darkness Trubute Show bestaat dan ook uit 2 sets van minimaal 1,5 uur per set (it has to be 3 hours or more !!!). Naast Darkness compleet en integraal komen classics als Born To Run, Thunder Road en 10th Avenue Freeze Out, pareltjes als Backstreets, Jungleland en Spirit In The Night en natuurlijk de hits als Born In The USA, Dancing, In The Dark, Glory Days en veel, veel meer langs.

 

Café FORUM is ook de ideale lokatie om dit feestje te vieren. Uitbaters John en Lisanne zijn diehard hardcore Springsteen fans en BruceBrothers waren hier al vaker te gast.

 

Het optreden begint met Darkness rond de klok van 21.00 uur. Be There On Time !!!

 

Voor routebeschrijving: klik hier